Werkvoorbereider 2050

Details

Locatie: ["Rotterdam","Projectlocatie","Hybride"]
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week:
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Pensioen volgens CAO bij BPF

Heb jij zicht op de belangen van alle betrokken partijen en weet jij deze te verbinden om zo de afgesproken doelstellingen te behalen? VORM daagt je uit!

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste werkvoorbereiders

Wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider draag je bij aan het perfect voorbereiden van het project van begin tot eind. Dit doe je samen met je collega's van werkvoorbereiding en het Hoofd Productie. Je wordt betrokken bij de verschillende onderdelen van het bouwproces, dus zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Je krijgt energie van het werken in teamverband. Daarnaast vind je het een uitdaging om een plan te maken wat technisch en logistiek klopt en ook nog eens praktisch uitvoerbaar is. De werkvoorbereiding vindt grotendeels plaats op ons kantoor aan de Schiehaven in Rotterdam, maar we zien je uiteraard ook graag op de projecten.
Je stelt bouwplaats tekeningen op, controleert je werk- en productietekeningen en zorgt voor juiste planningen. Je denkt mee en schakelt op inkoopkosten, stelt samen met het team de werkbegroting op zodat we vooraf weten wat de uitvoeringskosten zijn en de materialen tijdig op locatie zijn.

Je bent bekend met het lean-gedachtengoed en bent continue bezig om de technische uitwerking te realiseren en faalkosten zo ver mogelijk te reduceren. Je bent van de oplossingen en hebt daarbij een sterke focus op de eindgebruiker. We geloven erin dat we samen tot successen komen zodat we slim, betaalbaar en en mooie, leefbare woningen bouwen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen een HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde aangevuld met enige ervaring. We zijn op zoek naar een werkvoorbereider met passie voor bouwen en waarbij bouwtechniek in het bloed zit. Werkzaamheden accuraat uitvoeren is voor jou een vanzelfsprekendheid en door het overzicht te houden ben je in staat problemen te signaleren en hier adequaat op te reageren.

Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit zijn belangrijke competenties. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een fijne werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij komt op één van onze prachtige projecten te werken. Samen met de collega's van het uitvoeringsteam. We werken nauw samen met al onze opdrachtgevers, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Rotterdam worden onze projectteams ondersteund door Inkoop, Calculatie en projectorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is, met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn volop opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke Wouters, HR manager. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Annemieke (telefoon: 010 - 642 1340).

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert