Werkvoorbereider DAT Bouwsystemen

Details

Locatie: Middelharnis
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar

Heb jij een bouwkundige achtergrond en ben je goed in het maken van 2D-tekeningen/ 3D-tekeningen, dan is deze baan echt iets voor jou! DAT Bouwsystemen daagt je uit!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de opmaak van de 2D-tekeningen in AutoCAD. Hierbij vertaal je de architect tekening en constructieberekening naar een ontwerp in ons bouwsysteem. Daarnaast maak je alle benodigde detail- en doorsnedetekeningen. In overleg met de constructeur en/of opdrachtgever bespreek je de details en uitwerking.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding of de nodige praktijk ervaring opgedaan. Het lijkt je leuk om je verder te verdiepen in de houtskeletbouw. Daarnaast ben je enthousiast, proactief en houd je van een goede en gezellige werksfeer. Je hebt kennis van AutoCAD en het is een pré als je kennis van Tekla hebt.

Waar kom je te werken?
DAT Bouwsystemen in Middelharnis, een onderdeel van VORM, is de uitvinder en patenthouder van het DAT revolutionaire bouwsysteem: houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren. Met dit unieke bouwsysteem zijn wij als bedrijf binnen drie jaar gegroeid naar een bedrijf van meer dan 20 medewerkers. De bouwwereld hecht aan zijn gewoontes. Bij DAT pakken we het liever anders aan. Wij bekijken bouwprocessen van A tot Z, maar ook van Z tot A. Soms levert een ander perspectief nieuwe inzichten op. Zoals bijvoorbeeld ons gepatenteerde combinatie van houtskeletbouw met betonnen vloeren. Deze eenvoudige oplossing neemt in een keer de belangrijkste nadelen van houtskeletbouw weg.

Wat kun je van ons verwachten?
# Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, conform CAO Timmerindustrie;
# Reiskostenvergoeding, afhankelijk van je woon-werk afstand;
# Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen;
# Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
# Een werkweek van 37,5 - 40 uur, parttime/ fulltime in overleg;
# Uitzicht op een vast contract.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Een organisatie die in vorm is beweegt mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 350 VORM’ers.

Bij DAT Bouwsystemen gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing.

 

Jouw toekomst begint hier.

Meer weten? Bel 0187- 47 72 02 of solliciteer direct via onderstaande button. Je kunt ook je sollicitatie per e-mail sturen naar info@datbouwsystemen.nl.

Martijn - Werkvoorbereider

“VORM gaat persoonlijk met je om, je bent geen nummer. Er wordt veel voor de medewerkers georganiseerd.”

Martijn - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert