QHSE Medewerker – Duurzaam Hout

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: MBO
Team: ["VORM ","VORM Beheer B.V.","VORM Bouw B.V."]
Dienstverband: Vast
Uren per week: ["31-40 uur","25-32 uur"]
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone
  • Bonusregeling

Draag jij duurzaam bosbeheer en houtgebruik een warm hart toe? Wil jij hieraan een belangrijke bijdrage leveren? In deze functie zorg je samen met de projectteams voor de juiste administratieve registratie en afhandeling van onze hout toepassingen. 
Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als QHSE Medewerker Duurzaam Hout ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze duurzaam geproduceerd hout certificeringen (FSC ®, PEFC en STIP) en alles wat daarbij komt kijken. In deze functie maak je onderdeel uit van onze afdeling QHSE en bied je je directe collega’s een helpende hand waar mogelijk. Meedenken in de ontwerpfase van een project als het gaat om leverancierskeuze en de juiste certificeringen en registraties; en van een vraag van onze uitvoerende projectteams tot het begeleiden van onze interne- en externe audits. In deze functie doe je het allemaal! Je fungeert als sparringpartner voor de projectteams; voor zowel onze productie- en ontwikkelbedrijven als onze eigen maakbedrijven. Naast de verantwoordelijkheden die horen bij jouw eigen functie, heb je ook een belangrijke rol in het samen met het team verder vormgeven van deze functie en het professionaliseren van onze afdeling en het managementsysteem. Je hebt een proactieve rol in het signaleren van tekortkomingen en krijgt er energie van om dit samen met het team te kunnen verbeteren.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

De drive om te zorgen dat we 100% duurzaam geproduceerd hout toepassen in onze projecten én dat ook nog eens goed registreren; dat is waar jij je bed voor uit komt. Je draagt verantwoord bosbeheer een warm hart toe en wilt je graag verdiepen in de wet- en regelgeving rondom duurzaam bosbeheer.

Je creëert van nature het ‘wij-gevoel’, hebt een proactieve houding en bent vanzelfsprekend een representatieve vertegenwoordiger van VORM en haar belangen. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende partijen waar je dagelijks contact mee hebt en bent communicatief vaardig. Het informeren en trainen van onze medewerkers over het beleid en de werkwijze in dit kader is één van jouw taken.
Je werkt nauwkeurig en hebt hoge kwaliteitsnormen en streeft naar voortdurende verbeteringen en borging van kwaliteit.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is een familie van bedrijven. Vanuit ons kantoor aan de Schiehaven in Rotterdam werk je samen met 400 VORM’ers aan de meest bijzondere projecten door heel het land. Jouw standplaats is ons kantoor in Rotterdam en daarnaast bezoek je regelmatig de diverse bouwplaatsen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie, waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden binnen VORM. Wat je graag wil doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Lees ook alvast onze beleidsverklaring: https://vorm.nl/storage/downloads/beleidsverklaring-toepassing-duurzaam-geproduceerd-hout-april-2021.pdf

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button, of stuur je cv en motivatie naar HR@Vorm.nl 

Beste Recruiters, wij werven zelf voor deze functie. Indien we daarin niet slagen, dan schakelen wij een van onze vaste samenwerkingspartners in. Een cv dat ongevraagd is voorgelegd, geeft geen enkel recht op een vergoeding in welke vorm dan ook.
 

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert