Projectorganisator

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 43

Wat krijg je?

  • Bonusregeling
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Standaard een 13e maand
  • Pensioen volgens CAO bij BPF

 VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als projectorganisator ben je met veelzijdige en unieke projecten bezig en heb je vrijheid om zelf ook invulling te geven aan de functie. Je bent betrokken bij de innovatieve oplossingen voor de te bouwen projecten. Je werkt mee aan het bepalen van de juiste bouwplaatskosten, berekeningen, planningen, bouwsysteem en normeringen. Je werkt nauw samen met de calculator in elke fase van het bouwproces en zorgt samen voor contractuele bouwkosten die ook haalbaar zijn. Je hebt een belangrijke rol in de voorbereiding van onze projecten om deze maakbaar, betaalbaar en duurzaam te realiseren conform de wensen van de opdrachtgever. Je bent nieuwsgierig en bent altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Zoekt hiervoor contact met adviseurs, zowel intern als extern, en samenwerkingspartners.

Een ander onderdeel is het opstellen van bouwplaatstekeningen, voorbereidingsschema’s en overall/normplanningen op in de diverse fases en werkbegrotingen. Het adviseren van het projectteam om samen te komen tot planoptimalisaties behoort ook bij jouw taken. En daarnaast maak je ook pakkende presentaties voor tenders, faseringsplannen en presenteert deze. En uiteraard werk je samen met fijne en enthousiaste collega’s.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Je gaat uitdagingen graag aan, om te leren en processen steeds te verbeteren. Je bent gedreven en zet graag een goed doordacht plan en resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te kunnen brengen. Jouw proactieve en initiërende
houding maakt dit alles mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen/methoden kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij komt te werken op ons mooie kantoor aan de Schiehaven in Rotterdam samen met de collega's van het CTB . We werken nauw samen met al onze opdrachtgevers, en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Rotterdam worden onze projectteams ondersteund door Inkoop, Calculatie en projectorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert