Projectontwikkelaar

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Surface en iPhone
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
Jij bent niet snel onder de indruk van een project van €200 miljoen? Ontwikkel jij met gemak 100.000 kuub aan droomhuizen voor onze klanten? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als projectontwikkelaar ben je in één van de ontwikkelteams van VORM medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling (van veelal complexe binnenstedelijke) projecten. Voorbeelden van typische VORM projecten zijn het Sluishuis, Binck Blocks, Oostenburg, Houthavens en KOER. Je bent betrokken bij de projecten, samen met een team van externe adviseurs en collega’s, vanaf het SchetsOntwerp tot en met de start en/of oplevering van de bouw. Je zult hierbij voornamelijk bezig zijn met het ontwerpprocesproces, het verkoopproces, planologische trajecten, het bijstellen van exploitaties, onderhandelen en contracteren met kopende partijen en aannemers, contractmanagement, etc. In feite ben je een generalist en overal van, maar je kunt ook meeschakelen op inhoud met adviseurs om daar het verschil te kunnen maken. Je handelt proactief, bent ondernemend en implementeert innovaties in het proces.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een afgeronde HBO- of academische opleiding in Bouwkunde, Real Estate of gelijkwaardig en bij voorkeur vijf jaar relevante werkervaring als adviseur, architect, en/of ontwikkelaar binnen de woningbouw. Het in een team of zelfstandig oppakken van complexe, binnenstedelijke woningbouwprojecten is voor jou niet nieuw en geeft je veel energie. Je bent een winnaar, je bent pro-actief en je hebt een doe-mentaliteit. Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen zie jij als een uitdaging en ook van het commerciële traject word je enthousiast. Een proactieve houding met een gezonde dosis nieuwsgierigheid behoren tot jouw kernkwaliteiten.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit.

Waar kom je te werken?
Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt VORM Ontwikkeling voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.

Wat kan je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke (a.wouters@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Annemieke (Mob: 06-82107825).

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert