Senior Projectontwikkelaar BuurtBoost

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Senior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone

Jij weet vanuit verbinding tot mooie samenwerkingen en opdrachten te komen.
Jij weet als geen ander de vertaling van techniek naar beleving te maken.

VORM daagt je uit!

 

Over de vacature
Jij hebt de vaardigheid om via connecties mooie samenwerkingsverbanden en opdrachten te bewerkstelligen. Als geen ander ben je in staat technische aspecten te vertalen naar beleving. Daarnaast heb je sterke affiniteit met productontwikkeling en een solide begrip van projectontwikkeling.

Wat ga je doen?
Samen met Mariette Broesterhuizen draag je verantwoordelijkheid voor het succes van BuurtBoost. Mariette richt zich voornamelijk op buurtverbetering en gebiedsontwikkeling, terwijl jij je toelegt op concrete bouwprojecten in de sociale woningbouw en productontwikkelingsinitiatieven. Als onderdeel van het dynamische BuurtBoost-team ben je mede verantwoordelijk voor het jonge bedrijf met aanzienlijke ambities. In jouw functie ben je de steunpilaar en mentor binnen de organisatie voor bouwprojecten, beheer je de kennis van de producten, en fungeer je als het gezicht van BuurtBoost-producten, zoals de Optopper. Volgens de visie van BuurtBoost geef je, samen met Mariette, vorm aan BuurtBoost en weet je anderen te inspireren met jouw inhoudelijke expertise. Het vermogen om mensen met diverse belangen met elkaar te verbinden, om gezamenlijke (woning)bouwdoelen te realiseren, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent gericht op samenwerking en weet op efficiënte wijze de doelstellingen van BuurtBoost te bereiken, waarbij je marktkansen identificeert en vertaalt naar praktische oplossingen. Je leeft het motto van Jan Schaefer na: "In gelul kun je niet wonen", en je streeft er altijd naar om zaken concreet te maken, ideeën tot uitvoering te brengen en daadwerkelijk impact te creëren. Je begrijpt wat hiervoor nodig is en bent in staat om de juiste personen en partijen te betrekken en het proces strak te sturen. Met de ambitie om maatschappelijke, sociale en duurzame impact te realiseren, draag je bij aan een duurzame en leefbare toekomst door te werken aan projecten en producten. Samen kunnen we pas echt impact maken!

Bij het bekijken van de taken en verantwoordelijkheden hieronder, krijg je onmiddellijk het gevoel dat dit helemaal bij jou past en denk je: "Ja, dit ben ik, dit kan ik, en dit wil ik."

In jouw rol ben je zowel betrokken bij het succes van de organisatie als bij de projecten in jouw functie als Senior Projectontwikkelaar BuurtBoost. Als Senior Projectontwikkelaar BuurtBoost werk je aan bouwprojecten die vaak voortkomen uit gebiedsontwikkelingen van BuurtBoost en de contacten die daar worden gelegd. Samen met onze opdrachtgevers, woningcorporaties, gemeenten, bewoners, stakeholders en partners ontwikkel je plannen, bewaak je de voortgang, beheer je de budgetten en draag je aanzienlijk bij aan het stimuleren van buurtverbetering. Je begeleidt ontwikkelingen zowel inhoudelijk als procesmatig op gebouwniveau. Je beoordeelt overeenkomsten, waarbij financiële en technische haalbaarheid belangrijke aspecten zijn. Je geeft leiding aan planontwikkelaars in het team en partners van VORM, en werkt nauw samen met buurtontwikkelaars van BuurtBoost. Uiteraard stel je alle bevindingen, zoals voortgangsrapportages en contracten, op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de projecten onder jouw verantwoordelijkheid, en tijdens de realisatiefase geef je leiding aan de partners. Dankzij je uitgebreide netwerk kun je potentiële kansen opsporen en deze met het team delen, en deze kansen omzetten in opdrachten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een ondernemende professional met minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de ontwikkeling van sociale woningbouw en modulaire bouw. Om succesvol te zijn als Senior Projectontwikkelaar bij BuurtBoost moet je resultaatgericht, analytisch, conceptueel sterk en in staat zijn om verschillen te overbruggen en diverse belanghebbenden te verbinden. Je hebt een maatschappelijk hart en wilt samenwerken met het team en bewoners. Bovendien ben je communicatief vaardig, met overtuigingskracht en een sterk luisterend oor, en heb je verbindende eigenschappen. Je kunt waarde toevoegen aan projecten en productontwikkeling met eigen initiatieven. Je hebt een open houding en bent integer.

Waar kom je te werken?
Een mooi gemêleerd team dat met hart, hoofd en handen bijdraagt aan het leefbaarder en duurzamer worden van Nederland. Slimme koppen die elkaar scherp houden zonder aan vriendelijkheid en verbinding te verliezen. Ze hebben een focus op samenwerken en vieren graag hun successen. We leren van elkaar en drinken op vrijdagmiddag graag een borrel (ja er is ook cola en 0.0% bier).

Wat is BuurtBoost?
BuurtBoost is de buurtontwikkelaar met een maatschappelijke missie: samen streven naar woongeluk. Met onze buurtgerichte aanpak integreren we sociale en fysieke buurtverbetering. In nauwe samenwerking met gemeenten, corporaties, partners en vooral de bewoners realiseren we breed gedragen verbeterplannen. En door de fysieke omgeving, de woningkwaliteit en de voorzieningen aan te pakken, geven we direct een impuls aan de sociale verbetering. Alleen samen kunnen we impact maken!Wie is VORM?
VORM is een innovatieve bouwende ontwikkelaar met meer dan 104 jaar ervaring. We zijn een ambitieuze organisatie met een sterke visie op de toekomst: "Een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk voor iedereen in Nederland." Je komt te werken in een succesvol bedrijf met aardige mensen dat groeit en inspirerende projecten tot stand brengt. We zijn een organisatie die constant streeft naar topkwaliteit, zich aanpast aan de markt, grenzen verlegt en veerkrachtig is. We bieden jou een fantastische werkplek en een kans om bij te dragen aan de toekomst van Nederland en het oplossen van de woningbouwuitdaging.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een unieke positie binnen VORM, waar je werkt voor BuurtBoost. Je wordt lid van een enthousiast team van zes personen met grote ambities, dat de komende jaren snel zal groeien. Deze groei biedt jou de gelegenheid om je te specialiseren in werk dat past bij jouw vaardigheden en ambities. Bij ons kun je een aantrekkelijk salaris verwachten, gecombineerd met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de toekomst van Nederland en het aanpakken van de woningbouwuitdaging.

(De werving en selectie van deze positie wordt exclusief verzorgd door NOVESTA. Informatie en/of interesse kan dan ook uitsluitend worden ingewonnen/getoond via Piet van der Velden 06-57 55 90 58 of e-mail: pv@novesta.nl)

www.vorm.nl I www.buurtboost.nl

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. 
Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke HR Business Partner 
(hr@vorm.nl, 06-82107825). Voor vragen kun je eveneens terecht bij Annemieke. 
 

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert