Planvoorbreider – installatietechniek

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: HBO
Team: Technische Installaties VORM
Dienstverband: Tijdelijk
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35 bij fulltime dienstverband

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Surface en iPhone

Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie en de realisatie van duurzame betaalbare woningen? Ben je nieuwsgierig en wil jij werken in een vooruitstrevend jong bedrijf met volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen? Beschik jij over de ambitie om een expert te worden op het gebied van efficiënte en duurzame installatietechniek en werk je graag aan een grote variatie van projecten, van relatief eenvoudig tot de meest uitdagende werken in Nederland? Dan ben je bij VORM aan het juiste adres.

Wat ga je doen?
Bij Monter zijn we op zoek naar iemand die samen met ons een gestroomlijnd proces weet neer te zetten waarmee we de groei van ons installatietechnisch aanbod de komende jaren verder kan groeien. Wij zoeken in jou de installatiespecialist die hier samen met ons MONTER-team een succes van gaat maken. Jij legt samen met ons het fundament voor 3D Modeling, het BIM tekenwerk, voor MONTER.
Vanaf het begin van een project ben jij betrokken en ben je verantwoordelijk voor:

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Over MONTER?
Volgens de start up MONTER, een nieuw initiatief van bouwende projectontwikkelaar VORM kunnen installaties altijd slimmer en beter. Het is onze missie om comfortabele en duurzame woningen aan te bieden en ervoor te zorgen dat wonen betaalbaar blijft.

Als innovatieve installatietechnische partij en nieuw initiatief van VORM zijn wij van mening dat de omvang van de technische installaties binnen een woning zo beperkt mogelijk dient te blijven. Dit leidt tot lagere investeringen, lagere exploitatie- en bewonerslasten, een lagere voetafdruk, kortere doorlooptijd, minder hinder, tocht en geluid.

Door vernieuwend samen te werken in de keten wil MONTER, de architect, ontwikkelaar en (ver)bouwers van woningen voorzien van een uitgekiend pakket aan installatiecomponenten die breed inzetbaar zijn binnen verschillende woningconcepten.

Dit alles op basis van zo simpel mogelijk samengestelde en gestandaardiseerde ontwerpen en technieken én door ons te focussen op monteren in plaats van installeren. Monter, toch? We bouwen aan een structuur waar bouwer en bewoner eenvoudig en bedrijfszeker op kunnen (voort)bouwen. MONTER staat voor een frisse en energieke blik op installatietechniek en is op zoek naar de beste mensen die daar hun technische creativiteit in kwijt kunnen. Dus daag ons uit!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een unieke plek bij MONTER, een jong installatiebedrijf van een toonaangevend ontwikkel- en bouwbedrijf. Je wordt onderdeel van een klein team met grote ambities dat de komende jaren snel zal groeien. Deze groei biedt jou de mogelijkheid om je te specialiseren in het type werk dat past bij jouw competenties en ambities. Je kunt bij ons een goed salaris verdienen in combinatie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en meebouwen aan de toekomst van Nederland en de versnelling van de bouw.Wie is VORM?
VORM is een innovatieve bouwer en ontwikkelaar en bestaat ruim 103 jaar. We zijn een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Onze ambitie luidt 'Een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk voor iedereen in Nederland'. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. We bewegen mee met de markt, verleggen grenzen, zijn veerkrachtig en we bieden jou een prachtige plek om te werken.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Jouw toekomst begint hier: 
We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke Wouters (a.wouters@vorm.nl) HR-Business Partner. Voor vragen kun je terecht bij Joost Bruggeman en Rob Sparnaay 010-6421300

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert