Planvoorbereider VORM 2050

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week:
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Pensioen volgens CAO bij BPF

Heb jij zicht op de belangen van alle betrokken partijen en weet jij deze te verbinden om zo de afgesproken doelstellingen te behalen? VORM daagt je uit!

Bouw jij met ons 5.000 betaalbare woningen per jaar? Geloof jij in 20% goedkoper te bouwen in de helft van de tijd? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?
Als planvoorbereider bij VORM 2050, specialist in prefabricage, sta jij aan de wieg van alle innovatieve oplossingen die dit VORM-bedrijf in zijn mars heeft. Samen met de planontwikkelaar werk je aan verschillende projecten. In samenwerking met onze 'maakpartners' ga jij ervoor zorgen dat projecten naast maakbaar en betaalbaar óók duurzaam en innovatief worden. Natuurlijk met de wens om zoveel mogelijk te prefabriceren. Onze partners spelen vanaf de ontwerpfase een belangrijke rol, waardoor ook jij vanaf de initiatieffase betrokken bent bij onze projecten.

Je bewaakt de voortgang, de toepasbaarheid en de financiële haalbaarheid van het project. En je hebt een adviserende en initiërende rol voor wat betreft de constructie- en materiaalkeuzes. Vanzelfsprekend staat 3D-BIM centraal.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Belangen verbinden en doelstellingen behalen zijn jou specialiteit. Bovendien ben je op de hoogte van wet- en regelgeving voor de vastgoedsector en kent BIM voor jou geen geheimen. Je bent als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen, waarbij je het een feestje vindt het gewoon een keer anders te doen!Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Kom jij de rol van planvoorbereider vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club! Hard werkende mensen met samen één doel: betaalbare en duurzame woningen in een leefbare buurt. Dit doen wij samen. Dus investeren we ook in onze mensen. Samen komen we tot de allerbeste resultaat! Vorm2050 één van de VORM-bedrijven, die zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. Door het ontwerpproces op de schop te nemen en overbodige schakels eruit te halen en faalkosten maximaal te verlagen.

Het team van VORM 2050 bestaat uit vijf collega's die werken op ons kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 2050 er één is. In totaal werk je samen met 471 VORM 'ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Werken bij VORM
We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Miranda Lange, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Miranda (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Miranda Lange, HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Miranda  (telefoon: 010 - 642 1340).

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert