Planvoorbereider 2050

Details

Locatie: ["Hybride","Rotterdam","Projectlocatie"]
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband:
Uren per week:
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone

Los jij onze belofte in van 5.000 betaalbare woningen per jaar? Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte aan 20% goedkoper en 50% sneller? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als planvoorbereider bij VORM 2050 sta je aan de wieg van alle innovatieve oplossingen die deze B.V. in haar mars heeft. Samen met de planontwikkelaar werk je aan verschillende projecten. Kern van je functie is de samenwerking met onze 'maakpartners'. Jij gaat er met hen voor zorgen dat projecten naast maakbaar en betaalbaar ook duurzaam en innovatief worden, met de wens om zoveel mogelijk prefab te produceren. Omdat deze partners al tijdens de ontwerpfase een belangrijke rol krijgen, ben je vanaf de initiatieffase betrokken bij projecten. Je bewaakt daarbij de voortgang, de toepasbaarheid en de financiële haalbaarheid van het project.

Je hebt als ‘bruggenbouwer’ zicht op de belangen van alle betrokken partijen en weet deze te verbinden en behaalt zo de afgesproken doelstellingen. Je onderhoudt contacten met onze adviseurs en je bent op de hoogte van de ins- en outs op het gebied van regelgeving. Daarnaast heb je een adviserende en initiërende rol voor wat betreft de constructie- en materiaalkeuzes. Vanzelfsprekend staat 3D-BIM centraal.

Als planvoorbereider ben je de regisseur van het model waarin partners hun informatie vastleggen en wat uiteindelijk als contractstuk zal worden gebruikt richting productie en realisatie. Wil je jezelf verder ontwikkelen als specialist op het gebied van bouwplaatslogistiek & omgevingsmanagement – bouwkuip, ruwbouw, gevel en dak of juist afbouw en installaties – ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting bouwkunde. Door jouw ervaring zijn de (BIM)processen en uitdagingen voor jou niet onbekend. Je bent gedreven en zet graag een resultaat neer. Jouw gedrevenheid uit zich in het efficiënt en toekomstgericht samenwerken met teams en partners met als doel projecten succesvol tot stand te brengen. Jouw proactieve en initiërende
houding maakt dit alles mogelijk. Verder ben je als geen ander in staat om bestaande processen kritisch te beoordelen waarbij je er niet voor terugdeinst om het gewoon een keer anders te doen.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.
In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM 2050, een onderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. In het huidige traditionele proces van ontwikkelen en bouwen staat het ontwerpproces centraal en houdt het te weinig rekening met de producten die voor de realisatie van een woning beschikbaar zijn. In dit hele proces zijn de bouw-, overhead- en faalkosten enorm, de doorlooptijd te lang en we benutten de kennis en capaciteit van de 'maakpartijen' niet optimaal. Er wordt nauwelijks gestandaardiseerd, vrijwel alles is maatwerk. Hierdoor zijn de bouwkosten te hoog en de woningen nauwelijks betaalbaar.
VORM 2050 gaat hier verandering in brengen. Hoe? Door beter samen te werken. Voor één project selecteren we 10 co-makers (uit een pool van 30 vaste co-makers) met wie we samen met de architect, constructeur en adviseurs in drie maanden het hele ontwerp in elkaar sleutelen. Zo worden we 50% sneller en 20% goedkoper. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Ons doel: we gaan vanaf 2025 elk jaar 5.000 betaalbare woningen maken en wij beginnen nu meteen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Annemieke Wouters, HR manager. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Annemieke (telefoon: 010 - 642 1340).

Mariska - Calculator

“VORM denkt echt mee over mijn persoonlijke groei en dat is ontzettend fijn om te ervaren.”

Mariska - Calculator

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert