Logistiek medewerker

Details

Locatie: Papendrecht
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Materieel B.V.
Dienstverband:
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

In deze functie ben je allround inzetbaar bij VORM Materieel in Papendrecht. Denk hierbij het tellen, sorteren en onderhouden van ons materieel dat retour komt van de bouwprojecten.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je allround inzetbaar bij VORM Materieel in Papendrecht. Denk hierbij het tellen, sorteren en onderhouden van ons materieel dat retour komt van de bouwprojecten. Ook draag je bij aan de orde en netheid op het buitenterrein en in de werkplaatsen. Jij kan met jouw ervaring ook prefab onderdelen vervaardigen voor de bouwprojecten, zoals verdeelkasten en de inrichting van onze ketenparken op de bouwprojecten. Dit alles vanuit een goed ingerichte werkplaats inclusief telstraten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een MBO opleiding en soortgelijke ervaring in het vervaardigen van diversen houtconstructietjes/onderdelen. Je houdt van gestructureerd werken met aandacht voor veiligheid, orde en netheid. Ook ben je kostenbewust en iemand die altijd een oplossing heeft! Je bent in het bezit van VCA.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Bij VORM Materieel – onderdeel van VORM Holding – vervullen we de behoefte van alle VORM-bedrijven aan het materieel voor de projecten door heel Nederland. We doen dit vanuit een duurzame Materieeldienst in Papendrecht. Van een volledige bouwplaats-inrichting inclusief energiebehoefte tot steigers, kranen, liften, gereedschappen en bouwplaats afrastering. Ons team bestaat uit 14 allround vakspecialisten, die zorg dragen voor alle taken die horen bij de inkoop, inhuur, transport en het beheer van materieel. Ook de reparaties, keuringen en het onderhoud van ons materieel doen wij – waar mogelijk – zelf in de efficiënt ingerichte werkplaatsen op onze locatie. Als team staan wij dagelijks klaar om in opdracht van onze klanten, de project- en bouwlocaties te voorzien van materieel. Onze dienstverlening begint vaak al bij de bouwvoorbereiding. Je moet hierbij denken aan de advisering op het gebied van bouwplaats-inrichting en het aanvragen van energie- en watervoorzieningen.

Wat kun je van ons verwachten?
Vinden jij en wij dat we bij elkaar passen, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie,  Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je terecht bij Barry Meijboom (telefoon: 010 - 642 1300).

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert