HR-administrator

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Human Resources
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Beheer B.V. / Afdeling HR
Dienstverband: Vast
Uren per week: 25-32 uur
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Word jij onze nieuwe HR collega?  VORM daagt je uit!

We kunnen er kort over zijn: álle VORM'ers worden dolgelukkig van jou! Jij bent dé collega binnen het HR team van totaal zes professionals, die zorgt dat de maandelijkse salarisverwerking van een leien dakje gaat. Zowel het verwerken als controleren. Hierbij kun je denken aan mutaties voor de betaling van salarissen, de inhoud van complexe berekeningen en het verwerken van inhoudingen, premies en belastingen, declaraties en onkostenvergoedingen. Je werkt hierin nauw samen met onze gezellige HR-businesspartner Joke, die eindverantwoordelijk is voor de backoffice. Zij is al 40(!) jaar in dienst bij VORM!

Waar kom je te werken?
Kom jij de belangrijke rol van HR administrator vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club. Hard werkende mensen, humor en teamgevoel gaan hand in hand op jouw nieuwe werkplek. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én professionele groei. Vinden we belangrijk!

Deze rol vervul je binnen het HR team van VORM. Samen met jouw vier collega’s ben je verantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk laten functioneren van de achttien bv’s die we rijk zijn. Klinkt goed, toch?

Wat ga je doen?

Dankzij jou verloopt het salarisproces soepel en hebben alle VORM'ers het juiste salaris op het juiste moment. Wordt iedereen gelukkig van! Als HR administrator voer jij de complexe salarisadministratie en daarbij behorende controles uit. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de HR-processen en de salarissoftware. Je overziet het volledige salarisadministratieproces en kijkt kritisch naar de kwaliteit en efficiëntie. Zo zorg jij ervoor dat alles op het gebied van de maandelijkse en 4-wekelijkse salarisverwerking verwerkt en gecontroleerd wordt. Daarbij kun je denken aan mutaties voor de betaling van salarissen, de inhoud van complexe berekeningen en het verwerken van inhoudingen, premies en belastingen, declaraties en onkostenvergoedingen.
De verdeling van je werk is ongeveer 70% salarisadministratie en 30% personeelsadministratie.

Naast jouw verantwoordelijkheden voor de salarisadministratie, vind je in deze functie een grote diversiteit aan werkzaamheden. Een dynamische functie! Zo ondersteun je ook in de uitvoering van het personeelsbeleid, verzorg je communicatie richting medewerkers, ondersteun je bij administratie rondom in- en uitstroom, verzorg je diverse rapportages en evaluaties en ben je een vraagbaak voor onze organisatie.

Wat wij jou bieden

Bij ons staat jouw ambitie centraal! Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Natuurlijk krijg je een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie en dito arbeidsvoorwaarden. Dat krijg je overal! De echte waarde voel je in VORM als jouw werkgever. Bij ons ervaar je een fijne werksfeer en een grote collegialiteit. Samenwerken staat bij ons centraal.

Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, stoelmassages, VORM zomerfeesten, kerstfeesten, sinterklaas & nieuwjaarsborrels. We doen het allemaal als één grote VORM familie. We feesten graag, maar hard werken past ons ook goed. Je komt te werken bij een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Bij VORM werk je bij een succesvol bedrijf met meer dan 100 jaar historie, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken. Samen hard werken! Daartegenover staar voor jou een dertiende maand én een discretionaire bonus.

Jouw kwaliteiten die wij graag benutten

We hoeven jou als HR administrator natuurlijk niet te vertellen dat je verstand van sociale wetgeving moet hebben of dat je bekend moet zijn met cao’s. Wat we wel belangrijk vinden is dat je minimaal vier jaar actuele ervaring meebrengt in een soortgelijke functie. Bij voorkeur in de bouw/vastgoedsector. Ook vragen wij ervaring met relevante processen en systemen.

We vragen van jou klantgerichtheid, improvisatievermogen en accuratie. Ook ben je altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan. Stressbestendigheid gaat je ook goed op weg helpen in deze functie: je weet je werkzaamheden te plannen, daarbinnen prioriteiten te stellen en bent in staat om te gaan met piekbelasting. Tenslotte heb je fantastische communicatieve vaardigheden en werk je gestructureerd.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert