Hoofd technische dienst

Details

Locatie: Papendrecht
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: MBO
Team: VORM Materieel B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 43

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Ben jij de leidinggevende met de kennis die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar j.villanueva@vorm.nl of solliciteer via onze website WerkenbijVORM

Wat ga je doen?
Techniek en leidinggeven komen samen in deze functie, je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van de monteurs en terrein medewerkers op de materieeldienst. Daarbij maak je de planning voor het onderhouden en repareren van het materieel met het bijbehorende voorraadbeheer van onderdelen en de administratie in ons ERP-systeem 4PS. Je hebt een gedegen kennis van elektrische installaties en systemen en bent in staat om technische tekeningen (bouwplaatsinrichtingen) te maken. Om deze vervolgens te vertalen naar een praktische planning en uitvoering op de bouwplaats. Tevens zorg je ervoor dat een ieder onze werkplaatsen/werkplekken gestructureerd en schoon houdt conform de richtlijnen, zodat er altijd veilig gewerkt kan worden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt HBO werk en/of denk niveau en een opleiding Installateur WT/ET is een pré. Daarnaast heb je kennis van Autocad en ben je in het bezit van VOL VCA. Je hebt ervaring in het leidinggeven, kunt goed samenwerken en denkt oplossingsgericht. Een pro actieve houding hoort bij jou en jouw communicatie stem je af op de gesprekspartner om samen de doelen te kunnen bereiken.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Bij VORM Materieel – onderdeel van VORM Holding – vervullen we de behoefte van alle VORM-bedrijven aan het materieel voor de projecten door heel Nederland. We doen dit vanuit een duurzame Materieeldienst in Papendrecht. Van een volledige bouwplaatsinrichting inclusief energiebehoefte tot steigers, kranen, liften, gereedschappen en bouwplaatsomheining. Ons team bestaat uit 14 allround vakspecialisten, die zorg dragen voor alle taken die horen bij de inkoop, inhuur, transport en het beheer van materieel. Ook de reparaties, keuringen en het onderhoud van ons materieel doen wij – waar mogelijk – zelf in de efficiënt ingerichte werkplaatsen op onze locatie. Als team staan wij dagelijks klaar om in opdracht van onze klanten, de project- en bouwlocaties te voorzien van materieel. Onze dienstverlening begint vaak al bij de bouwvoorbereiding. Je moet hierbij denken aan de advisering op het gebied van bouwplaatsinrichting en het aanvragen van energie- en watervoorzieningen.

Wat kun je van ons verwachten?
Vinden jij en wij dat we bij elkaar passen, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Jouw toekomst begint hier.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je terecht bij Barry Meijboom: 010 - 642 300).

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert