Coördinator Bedrijfsbureau Smart2Prefab

Details

Locatie: Waalwijk
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: MBO
Team: Smart2Prefab
Dienstverband: Vast
Uren per week: ["Fulltime","33-40 uur"]
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 3000 - 3600

Word jij onze ‘spin in het web’ voor de ondersteuning van de fabricage van onze Prefab Units? VORM daagt je uit!

Denk je dat er altijd iets te verbeteren valt aan producten en processen, wil je iedere dag wisselende werkzaamheden doen? Dan zit je als medewerker Bedrijfsbureau bij Smart2Prefab ZEKER op je plek! Lees verder hoe jouw dag eruit ziet als je bij ons komt werken.

Smart2Prefab ontwikkelt, fabriceert, levert en plaatst prefab badruimtes, toiletruimtes en installatieruimtes in nieuwbouwwoningen. Hierbij sturen we op betaalbaarheid en duurzaamheid, met behoud van de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Jij gaat ….

Jij bent ….

Jij krijgt ….

Ons team is klein, maar we zijn hecht en gepassioneerd, en we willen stevig groeien vanuit onze nieuwe locatie in Waalwijk.

Wat vragen we van je?
Werk- en denkniveau MBO4. Affiniteit met afbouw- of installatietechniek.
Heb je (nog) geen afgeronde opleiding maar door (werk)ervaring wel de juiste kennis in huis? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren en samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Smart2Prefab is onderdeel van VORM
VORM is een familie van bedrijven. Met 350 VORM’ers werk je door heel het land aan de bijzonderste projecten. VORM is uiterst ambitieus, met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt dus te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We willen constant in topconditie blijven. Een organisatie-in-vorm beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je wat meer weten? Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button.
Solliciteer vandaag nog of neem bij vragen contact op met Smart2Prefab, Peter Horsten (06-57961678) of VORM HR-Businesspartner, Annemieke Wouters (06-82107825)

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert