Calculator / Kostendeskundige VORM 6D Wonen

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 6D Wonen B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 43

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
Als calculator ben jij het financiële geweten van onze projecten. Jij bent niet zomaar een calculator, jij denkt actief mee aan het slimmer en efficiënter maken van onze duurzame en betaalbare woningen. Uiteraard ben jij goed met cijfers! Daarom ontwikkel jij voor onze gestandaardiseerde conceptwoningen kostennormen en kengetallen. En laat je niet misleiden door het woord ‘standaard’, we zijn echt op zoek naar een rekenwonder die warm loopt voor het maken van slimme rekenmodellen. Ga jij de uitdaging aan? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?

Als Calculator / Kostendeskundige kom je te werken in ons prachtige kantoor in Rotterdam. Jij berekent op hoofdlijnen en op detailniveau de kosten voor onze woningbouwprojecten bestaande uit appartementen en woningen. Ramingen in de selectie fase tot en met werkbegrotingen voor de bouw. Daarnaast werk je aan templates behorende bij het Concept, om je eigen werk slimmer, sneller, eenvoudiger en nog leuker te maken! Direct schakelen met een vaste 6D partner of de markt bevragen, je doet het allemaal. Zelfstandig of samen met je collega’s kostenadviseur, planvoorbereider en werkvoorbereider. Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Bovendien heb je contact met veel verschillende collega’s en met externe experts en opdrachtgevers. Zo zorg je binnen de projecten voor een warme overdracht en vliegende start voor je collega werkvoorbereiders/uitvoerders, en werk je afwisselend project overstijgend aan templates, omzetten van een projectmatige ontwikkeling naar het concept en aan kennisdeling binnen de afdeling.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal HBO-denkniveau, aangevuld met (circa 8 jaar) werkervaring. Jij bent op de hoogte van de prijs- en technische ontwikkelingen die relevant zijn voor het bouwen. Je kent, denkt en handelt vanuit de wensen van onze opdrachtgevers. Je kunt goed luisteren, plannen en organiseren en je bent daarnaast flexibel en besluitvaardig. Daarnaast ben je op de hoogte van technische innovaties en weet wanneer deze toepasbaar zijn, bent proactief, hebt een scherp analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamspeler.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM 6D Wonen op het kantoor op de Schiehaven te Rotterdam. VORM 6D Wonen is het bedrijfsonderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van de 6D concept woningen/appartementen. Ons proces en bijbehorende producten zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en slimmere woningen/appartementen. Vanaf de ontwerpfase nemen we deel aan de ontwikkeling van het project en zorgen we met onze partners voor een optimaal proces, het technisch uitwerken en realiseren. Efficiënter ontwikkelen en bouwen, op basis van innovatieve processen en producten. Met als doel, duurzaam, betaalbaar en slimmer bouwen. En veel meer kunnen doen met een hecht team.

Voor de engineering en realisatie maken wij gebruik van de laatste technieken en werken we met partners volgens uitgekiende processen en detailleringen. VORM 6D Wonen realiseert de woningen/appartementen in opdracht van ontwikkelaar VORM Conceptwoningen, maar ook in opdracht van externe projectontwikkelaars, beleggers en corporaties.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma's. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Meer weten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s! Rick Doeswijk (06-82052184). 

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert