Assistent Controller

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Administratief / Secretarieel
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
Ben jij financieel goed onderlegd? Stel jij hoge eisen aan jouw eigen werk? Ga jij met ons de uitdaging aan de synergie tussen de verschillende VORM-bedrijven te versterken. VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Assistent Controller maak je onderdeel uit van het Finance team en werk je direct onder de Manager Financial Control . Je verzorgt en beheert het grootboek en stelt ook het balansdossier op. Je controleert de interne doorbelastingen en daarmee de intercompany aansluitingen. Een ander belangrijke rol is het verzorgen van de juistheid van de stuurinformatie van de individuele VORM bedrijven. Het toetsen op juistheid en volledigheid van specifiek de urenadministratie (onderdeel van de personeelsadministratie) behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je initieert optimalisaties in het proces, analyseert en rapporteert verstoringen in samenspraak met de Manager Financial Control .. Ook ben je ook verantwoordelijk voor het beheren van bankgaranties, tussenrekeningen, de AK budgettering e.d. Daarnaast zal je ook ondersteunen bij het beheer van de verzekeringsportefeuille en afhandeling van schades

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een financieel administratieve opleiding op HBO niveau voltooid en ervaring met het werken in een projectadministratie. Je kan gedisciplineerd werken en gaat ook graag uitdagingen aan. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig zeer goed onderlegd en werk je accuraat. Je kan snel schakelen en inspelen op de uitdagende omgeving van de financiële wereld en automatisering. Daar je op alle niveaus kan communiceren en je van korte lijnen houdt met de benodigde integriteit, ben je resultaatgericht bezig en kan snel tot besluiten komenWie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heerst een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een familie van bedrijven, waarvan VORM Beheer er een is.

Waar kom je te werken?
VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. De afdeling Financiële administratie ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. De afdeling Financiële Administratie bestaat uit 14 medewerkers, van business controllers tot administratief medewerker.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Javad - Werkvoorbereider

“De dynamiek en het gepuzzel is een klus op zich”

Javad - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert