Aankomend Allround Monteur Prefab Units

Details

Locatie: Waalwijk
Functiecategorie: Techniek
Opleidingsniveau: VMBO
Team: Smart2Prefab
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Junior

Word jij onze ‘alleskunner’ voor de bouw van onze Prefab Units? VORM daagt je uit!

Groeien bij Smart2Prefab
Smart2Prefab is een van de nieuwste bedrijven binnen de grote VORM-familie. We bedenken, maken en plaatsen allerlei units voor de bouw, zoals badruimtes, toiletruimtes en installatieruimtes. Dat doen we prefab, in de fabriek. Ze hoeven alleen nog maar naar een bouwlocatie vervoerd en daar geplaatst te worden. Superslim, superefficiënt en supergoed. Ons doel is slimmer, sneller, betaalbaarder en duurzamer bouwen. En dat is hard nodig in deze woningmarkt!

Wat ga jij doen?
Jij wordt onze ‘alleskunner’ voor de bouw van de units. Dankzij jou worden ze volgens de specificaties gebouwd, efficiënt en met respect voor kwaliteit en veiligheid. Je volgt een intensief inwerktraject. Daarna beheers jij iedere stap in de afbouw. Je bent de monteur voor vloer- en wandconstructie, deuren en kozijnen, watertoevoer- en afvoerinstallatie, elektrische installatie, sanitair, isolatie en vloer- en wandafwerking. Dus écht een alleskunner.

Je doet elke keer iets anders, wordt flexibel ingezet en bent bereid in ploegendienst te werken. Waar nodig help je processen te verbeteren en collega’s te ondersteunen. Lekker afwisselend dus.
Ons team is klein, maar we zijn hecht en gepassioneerd, en we willen stevig groeien vanuit onze nieuwe locatie in Waalwijk.

Wat vragen we van je?
We vragen geen speciale diploma’s. Als je maar kunt bewijzen dat je iets met techniek hebt. Bijvoorbeeld met een opleiding, ervaring of aantoonbare interesse. Je bent vooral handig met je handen en vindt het mooi als je werk tot een tastbaar resultaat leidt.

Wat wij graag zien, is dat je ons weet te overtuigen dat je het in je hebt om je te ontwikkelen tot onze alleskunner. Je wilt jezelf altijd overtreffen, je kennis delen en met ons team mooie resultaten neerzetten. Je hebt het lef en de energie om bij te dragen aan de groei van een nieuw en jong bedrijf, want dat is Smart2Prefab. Je wilt met jóuw werk impact maken en onderdeel zijn van de oplossing voor de woningopgave in Nederland.

Nog één ding. Iedereen bij VORM en dus ook bij Smart2Prefab houdt zich aan een belangrijke regel: je werkt alleen veilig, of je werkt niet.

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden je een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon en opleidingsbudget. Je gaat werken bij een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is, met vrijheid voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Jij bepaalt zelf hoe je ontwikkeling verloopt. Als je goede argumenten hebt en echt gemotiveerd bent, helpen we je met opleidingen, training en coaching.

Smart2Prefab is onderdeel van VORM
VORM is een familie van bedrijven. Met 350 VORM’ers werk je door heel het land aan de bijzonderste projecten. VORM is uiterst ambitieus, met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt dus te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We willen constant in topconditie blijven. Een organisatie-in-vorm beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden:

Het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwend bezig zijn. We zijn VORM’ers met passie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (Mob: 06-51298414).

Marcel – Projectleider Realisatie

“Gisteren om deze tijd bereidde ik mezelf voor op mijn eerste werkdag bij VORM. Eerste indruk: Leuke nieuwe collega’s, fijne sfeer en werkomgeving en goede digitale werktools: het werkt meteen vandaag al.”

Marcel – Projectleider Realisatie

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert